Pepparkaksområdets infrastruktur är bättre än Qatars

Ulf Johansson – outfluencer | 5/12 - 2022

Trodde att jag var frisk men inte.. Först influensa och nu covid… Vad fan gör man när man inte får lämna huset? Jo man bygger vidare på tomtevärlden med pepparkakor.
Idag fixade jag till infrastrukturen på tomtebogatan, och nu är den fan bättre än i Quatar! Det blev även en carport som alltid finns i radhusområden. Om jag kan få mer deg langad så kommer jag bygga miljonprogrammet Julby imorgon vilket kommer tomtarna på fridsamma Tomtebogatan att bli väldigt upprörda!
Jag kan egentligen inte vara sjuk nu, har inte råd, missar tid på mitt jobb med unghästarna på K1, missar träningar, men vad fan gör man? Covid är Covid.
#outfluenser
#pepparkakslandimoderntappning
#mustangsaddlery
#protequi

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här