Pistolhotad – ska vi ha det så här?

Ulf Johansson – outfluencer | 1/11 - 2021

Söndag.
Hanna Forsgren har fixat med alla hästar på morgonen och har hjälpt till med hästarna hela dagen, otroligt pålitlig och bra tjej. Jag har ridit hela dagen och hästarna har känts fina. Är ändå lite tom efter att blivit pistolhotad igår vid 21 tiden helt oprovocerat vid ett övergångsställe, de garvade och frågade om jag var rädd.. fy fan, jag trodde att jag skulle dö! Självklart är det polisanmält, men ska vi ha det så här? För jag har märkt bara på ett halvår att Hornsgatan har blivit farligare, unga kriminella som vill skrämmas och få respekt.
Men respekt får man bara genom att visa respekt. Vem ska lära de här småungarna det? Och när ska vi vanliga människor få känna oss trygga? Vi betalar ju faktiskt hela välfärdsstaten?
Vi måste ju lösa det här, så här kan det inte få fortsätta.
Men, en dag med hästarna är fan den bästa terapin!
Ikväll har jag suttit och analyserat videos för ett kommande event där jag ska kommentera anridningar och hur man ska rätta till det i livesändning! Det kommer bli intressant, vi ska köra några pilotavsnitt med en testpanel och efter nyår så blir det ett återkommande program varannan vecka, det här tror jag på! Och förhoppningsvis kan jag förmedla något jag lärt mig till er!
#outfluenser
#vimåstestoppavåldet
#nysynpåutbildning
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här