Planering och armbågar sönderslagna

Ulf Johansson – outfluencer | 5/6 - 2022

Hade en fantastisk fin förmiddag, men Stockholm Maraton går ju utanför på gatan så bilen blev instängd. Jag gick till Cykel återvinningen och köpte en riktigt fin begagnad mountainbike, och cyklade till stallet genom stan. Jag åkte upp till K1 och kollade av hästarna jag har att göra med och fortsatte sedan till Ryttarstadion och red Gotsie. Hon är verkligen i fin form nu så jag tänkte att hennes comeback på fälttävlansbanan kommer gå lysande!
Cyklade sedan hem. Bestämde med vänner att ses för att äta i Vasastan så jag cyklade iväg igen och när jag var på Skeppsbron så kliver ett par ut i cykelbanan, jag får tvärnita, flyger över styret och tar emot mig med händerna. När jag kliver upp har jag ont som fan i armarna men cyklar någon kilometer till innan jag gav upp, låste cykeln och tog en taxi till St Görans akut. Där konstaterades frakturer i bägge armbågarna och en skiktröntgen ska göras på tisdag för att se om operation behövs på någon av dem.
Där gick den sommaren, det här tar tid…
Men man måste hitta något positivt i det hela, och en sak är att jag får morfin! Jag känner mig lite lagom lummig så ni kan förvänta er jävligt skruvade inlägg ett tag framåt!
Det här slog ju sönder all planering med Gotsie, men allt går att lösa!
Börjar redan fundera och planera så att höstsäsongen ändå kan vara ett mål att komma igång till.
Det finns egentligen ingenting som man inte kan bita ihop för!
#outfluenser
#ettparfrakturertillpålistan
#mustangsaddlery

Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här