Prövade ny betsling som funkade riktigt dåligt

Ulf Johansson – outfluencer | 24/6 - 2021

Red i min nya dressyrsadel på morgonen och prövade en ny betsling inför dressyren. Den funkade riktigt dåligt. Gotsie var inte nöjd så vi skrittade ut en sväng istället. Medans hon gick i hagen åkte jag och hjälpte Pappa med att fylla den nya bokhyllan.
Kom på igår när jag satt i bilen att, fan! Han är ju nästan blind! Han kan ju inte se vad som ska tillbaka och vad som ska kastas!
Jag ringde upp honom och sa att jag kan läsa titlarna så får han bestämma om det ska kastas eller vara kvar. Så blev det.
Med varsin kopp kaffe och bulle så började vi rensa. Mamma sov så en av hennes gamla böcker ”tant grön tant brun och tant gredelin ” åkte i sopsäcken, hemsk bok enades vi om. Pappa har alltid haft en väldigt negativ inställning till all form av religion så när jag fiskade upp nya testamentet och psaltaren ur en kartong så frågade jag förvånat om han hade blivit religiös? Nej fan! Sa han med eftertryck, det där är mammas! Men bara en liten stund senare plockade jag upp en bibel. Du behöver inte skämmas för att du blivit religiös på ålderns höst! Sa jag och han sa: släng! Men vi kom överens om att det var otaktiskt att vid hans höga ålder slänga den typen av böcker, så de hamnade i ett skåp.
När vi var klara så red jag Gotsie igen, nu med den vanliga betslingen och nu kändes det bra, och dressyrsadeln ligger perfekt på henne.
Kvällen ska avslutas med Petter och Degen mfl. På Gamla Råshaga, fotboll mina vänner! Dax att piska polackerna, och blir vi piskade av polackerna är vi ju ändå vidare, det blir en trevlig kväll utan en klump i magen!
#outfluenser
#närfanblirgammalblirhanreligiös
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här