Provsitter parkbänken av hästskor – så orkar man med resten av månaden

Ulf Johansson – outfluencer | 16/11 - 2020

Var uppe tidigt som fan, åt frukost och bar ut Essie till matskålen, idag var det dags igen att åka till Peppes smedja och sko Gotsie. Väl framme så bälgar man i sig kaffe medans man tittar på när den stackars jävla grovarbetaren som blev kvar i orten jobbar i sitt anletes svett.
.
Att det är måndagsmorgon kan man märka på hovslagarens enstaviga svar och beslutet att behålla hörselkåporna på under skoningen för att slippa höra mitt kaffepladder!
.
Men han har tänkt på att planera inför sin ålderdom. Jag fick provsitta hans parkbänk som är gjord av hästskor. Med vårat sociala arv från Upplands Väsby så ska vi på ålderns höst sitta på Peppes bänk, dricka vin och käka godis! Vi prövade med ett par tompavor och det kändes härligt på något vis!
.
Betackar mig för kommentarer om att jag skojar om parkbänkar, det är Peppes egen bänk och vi är fria själar, sedan kan man ju fundera över att 2 män som närmar sig 60 tar en sådan bild en tidig måndagsmorgon i November? Svaret på det är för att orka med resten av månaden och för att det är kul att skoja om parkbänkar!
.
Vädret får leran att tränga in i porerna.
Sinnestämning: nya snabba skor på Gotsie, nu kör vi!
#outfluenser
#parkbänkdeluxe

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här