Råttans skinn blev perfekt att ha som padd under sadeln!

Ulf Johansson – outfluencer | 19/4 - 2021

Gotsie fick gå i hage en timma innan jag lastade på och åkte hem. Stannar alltid vid Brahehus, dels för att få lite mat och så kan Gotsie få stå still en stund och få vatten. Hon såg väldigt fräsch ut när hon joggade runt i hagen så nu ska vi hem och gnugga på detaljer fram till tävlingarna i Hermanstorp.
I södra Sverige är råttorna större än i Stockholm, men också mer användbara! Den här slog jag ihjäl med en brandsläckare när den attackerade mig i stallgången. Skinnet blev perfekt att ha som padd under sadeln! Jag sparade framtänderna på den så att man kan haka fast dem på framvalvet på sadeln, då ligger den still! Det går säkert att sy ihop flera skinn jag om ni bara har småråttor i stallet!
Ett litet pysseltips!
#outfluenser
#tatillvara

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här