Kan hemstädning i mankini finansiera nya hästen?

Ulf Johansson – outfluencer | 7/10 - 2021

Tidigt på morgonen, innan träningarna,var Sylve bussig att hjälpa mig och också bedöma Rianna. Hon fick med beröm godkänt! Och hon sköter sig otroligt bra på nya platser. Hon kom in i röda ridhuset för första gången, fullt med hinder, och efter fem minuter är hon koncentrerad och ligger jämn och fin på hinder från början. Lätt att känna sig bra på en bra häst! Skickade även en film till Traudi som svarade: Superfin ju! Supergalopp och teknik. Brun och sto.
Ja, hade jag några tvivel innan så försvann de nu… hur fan planerar jag ihop det här? Ja vad fan,det måste gå, kan inte missa detta!
Jag får helt enkelt jobba hårdare!
Kanske lite nya grepp. Hemstädning i Mankini?
Angermanagementkurser för cyklister?
Konsult för….något?
Jag kommer nog på något!
#outfluenser
#hurmanlöserdetomöjliga

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här