Ulf Johansson

Ser ni tavlan ”Skriet” så är det bara en överårig ryttare

Ulf Johansson – outfluencer | 11/6 - 2021

Det här är min uteplats.. Jag är inne på 3:dje dagen med migrän, men jag måste ju äta. Det är en fin uteplats, lugn, skuggig och.. nej fan, den är inte så bra. Den är i änden av bakgården så alla fimpar har ju regnat hit, och brunnen är omgärdad av skräp. Men den är min lilla oas. Här kan jag sitta och fundera, och kanske lägga upp planer för saker som kan bli historiska!
Jag menar inte att bli bigheaded, jag menar bara att folk som är klenare i huvudet än mig har ju lyckats! Titta bara på familjen…ehh, kanske dags att bli lite politiskt korrekt…
Jag har ändå lagt upp en plan ikväll. Det är att, hur ont i huvudet jag än har i morgon bitti så ska jag ut och springa. Jag har en mastodontarbetshelg framför mig. Huvudvärken måste bort! Och jag kommer springa tills den försvinner… så ni som bor på söder, ser ni Edward Munchs tavla ”skriet” på morgonpromenaden så är det faktiskt bara en överårig ryttare som försöker se vältränad och spänstig ut!
#outfluenser
#dagsatttatagisaker Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här