Ska förbereda mig nästa år med hockeymask och motorsåg

Ulf Johansson – outfluencer | 1/11 - 2022

Igår prövade jag att rida igen, och nu gick det bättre! Det gör fortfarande ont, men det hugger inte som en kniv längre när det rycker till. Prövade lyckan på I1 som är stor och reagerar rakt fram istället för åtsidan. Resten av veckan ska beridarsoldaterna jobba hästarna men jag hoppas vara helt igång nästa vecka!
Och då hoppas jag att jag kan börja och fysträna också! Har sett att de har seniorgrupper på Friskis med bra övningar som: plocka äpplen! Och plocka blåbär…
Kan vara en bra mjukstart för mig som nu mer ser ut som en ljusblå, punkterad pilatesboll.
Det ringer på många barn på dörren och kör bus eller godis, ska förbereda mig nästa år med hockeymask och motorsåg. När de små lymlarna ringer på så sparkar jag upp dörren med masken på och varvar upp motorsågen, tänk vilken härlig upplevelse för de små illbattingarna!
#outfluenser
#busellergodis
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här