Skitig duk men en tallrik till maten

Ulf Johansson – outfluencer | 25/9 - 2021

Checkade in på Baltic hotell i Sundsvall, var otroligt hungrig så jag gick direkt ner till restaurangen för att äta. Fick ett bord av Hovmästaren , en servitris dukade motvilligt av bordet, och sa: tyvärr är duken inte ren.. Gör inget,sa jag, hoppas på en tallrik till maten! När hovmästaren serverade så blev han förfärad över att duken inte var bytt, bryr mig inte om det! Sa jag, vill bara ha mat!
När jag fått min mat så tvingades jag lyssna på en lastbilschaufför som var ute och åt med sin son och sonens flickvän. Han pratade högt och oavbrutet, helt ointresserad av ställa frågor till sitt sällskap. När de hade gått så blev det tyst, en halvminut…sedan började mannen vid bordet bredvid att prata… Han hade permanentat hår och såg ut som en gråhårig blek Lionel Richie, och sa högt till sin fru:
Vilken jobbig jävel! Han har pratat högt i 2 timmar! (Hans fru nickade) som Lasse när hans tjej drog! Eller tjej… en finsk jävla skata! Han ringde Tommy och pratade i 6 timmar!! 6 jävla timmar! Som om han skulle bry sig! De bryr sig bara om sig själva! Blablablabla…
Spännande! Men nu hade jag fått nog av utelivet på Baltic hotell, och restaurangen med gummibåtar som lampor, så jag gick upp på mitt rum och tittade på Göta kanal..
Ibland blir man lite asocial.
Nu blir det frukost och gymmet innan jag åker till Timrå för, troligtvis, årets sista terrängträning!
#outfluenser

#sundsvallbynight

#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här