Speaker på terrängen

Ulf Johansson – outfluencer | 13/6 - 2022

En lång dag har kommit till sin ände. Blev tillfrågad av Lena Bredberg i veckan, om jag kunde hoppa in som speaker på terrängen idag, istället för henne.
Har ingen erfarenhet av det men sa ja, Lena har ju stått för ett antal legendariska och hysteriskt roliga felsägningar när hon varit speaker så det fixar jag nog.
Fan! Det kändes bra!
Hade en tanke med att alla ryttares anhöriga ska få ett referat som är komplett, så att de vet vad som händer, hinder för hinder. Höll ordning på det hyfsat och jag hoppas att jag refererade alla ryttare på ett bra sätt.
Vi började 09.00 och slutade på eftermiddagen. När siste ryttare gått i mål kunde jag luta mig tillbaka och andas ut. Kul upplevelse! Gick sedan upp till La Olita vid Nytorget och mötte upp Linn och Ali för sedvanlig söndagsöl, innan jag gick hem mot Hornsgatan.
Stannade till på Madrid och skrev det här inlägget tillsammans med ett glas vin. Hamnar ofta här, trivs här. I Söndags när jag knappt kunde röra armarna så erbjöd sig Mitcho som driver restaurangen att han kunde sitta bredvid mig och mata mig.. snacka om att ta hand om sina stamkunder! Men det kanske är för att min status är tillfällig, tror inte erbjudandet står kvar om 25 år när jag behöver den hjälpen varje dag. Men fint ändå!
Imorgon är det återbesök på St Göran för att få domen om det blir operation eller inte, hoppas på att jag slipper det, funderade ett tag på att, om de skulle ge mig ett negativt besked, ställa mig upp och sätta fram min handflata och säga: Stopp! Min kropp! Kraftfull protest! Men kanske inte från en 57-åring med frakturer i armbågarna.. skulle nog bli lite patetiskt… jag kommer följa läkarens rekommendationer.
#outfluenser
#svenplexpettersson
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här