Torsdag morgon är hoppmorgon!

Ulf Johansson – outfluencer | 15/10 - 2021

Jag började med Gotsie som fortfarande känns väldigt fin, hoppade henne ett lite kortare pass, men hon var jämn och noggran. Bigge har slutat att rusa på hinder, han känns jämn och fin så nu kan jag nog börja hoppa högre med honom.
Idag var det premiär för Ghayano! En stor svart, härlig häst som jag ska tävla en del. Kände att det klickade, vi hade lätt att förstå varandra.
Fan vilken härlig start på dagen!
Nu sitter jag på Slagskeppet med matlåda innan jag ska in och träna. Är så peppad efter hoppmorgonen att jag kommer bryta av skivstänger, slå sönder alla säckar och piska upp Peter Lööf av bara farten!
Kvällens träningar kommer att gå som en dans, jag är endorfindopad. Förstår ni att jag inte kan sluta rida?
Det vore som att, att, jag vet inte, kommer inte på något…
Men roligt är det!
#outfluenser
#brastartpådagen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här