Trött – men de här dagarna är livet

Ulf Johansson – outfluencer | 5/5 - 2022

Morgon började med uppsittning 07.15 för att rida avdelningsträning med 8 unghästar ut på Gärdet och runt Kaknästornet. En fantastisk morgon och hästarna fungerade bra. Jag red och pysslade med en nyinkommen 5-årig häst som var snäll och trevlig att hålla på med och väldigt trevlig att rida, allt är ju nytt och stort för honom, men han verkar tycka att det är ok. Han blir nog en bra häst när han är klar att börja jobba.
När jag var klar så åkte jag vidare och red Gotsie och Rianna. De är båda lättjobbade nu, de gör sitt jobb på ett koncentrerat och trevligt sätt! När de var klara och utsläppta så hastade jag vidare för att ha träning.
Nu, 21.30 parkerade jag bilen, har satt mig på Replik för ett glas vin. Jag är ganska trött men jag skulle inte vilja byta ut de här dagarna, det här är livet!
#outfluenser
#innehållsrikadagar
#mustangsaddlery
#sandaequestrian Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här