Undanskuffad för tredje gången

Ulf Johansson – outfluencer | 13/8 - 2022

Har terrängkurs i Timrå.
Det har varit en bra dag med trevliga hästar och ryttare. Var klar vid 18, så när jag satte mig i bilen för att köra till Hotell Baltic så såg jag fram emot att sätta mig i restaurangen och äta deras trerätters sommarerbjudande med vinpaket, lite dyrt men i ibland ska man unna sig lite extra!
När jag skulle boka bord i restaurangen så fick jag reda på att hela restaurangen var bokad av en seglingsklubb, men! De skulle fixa något åt mig ändå!
Bra! tänkte jag och gick upp på rummet och tvättade av mig och bytte om. När jag var klar så visades jag till ett bord, i lobbyns tv-rum! Vad fan! Jag ska alltså som dyrt betalande hotellgäst äta en trerätters med vinpaket… i hallen! Jag undrade om det var det ända som gick att uppbringa och det var det. Med en djup suck så satte jag mig och började med förrätten med ett rosévin som servitrisen presenterade som något lite extra! Och det kändes det ju verkligen som, när jag satt vid mitt bord, omgiven av seglare som tog en fördrink i lobbyn… hade ju lika gärna kunnat bli serverad en Gorbys och ett glas Loranga… börjar bli irriterad när jag sitter här med mitt tortyrinstrument på armen… det är 3 gången jag bor här och blir undanskuffad i något hörn, men aldrig tidigare till TV-rummet!
En seglare undrade varför jag satt och åt ute i hallen? Jag svarade att de vill inte ha handikappade i restaurangen, ser inte så bra ut….
Han tittade medlidsamt på mig, och sa: för jävligt!
Jag vet, sa jag och såg bedrövad ut (eller den minen jag tror är bedrövad). Nu sitter jag här med min vita duk och fina vin, tittar på Soltoppen från tv4, bredvid i soffgruppen sitter ett par väninnor som inte har sagt ett ord till varandra, men de delar lösgodispåse när de tittar på Soltoppen.. bakom mig sitter 3 kvinnor närmare 70 och dricker vin. En av dem klagar på sin man, hon pratar i ett, fan ta mig på inandningen också. Hon tycker inte att han lyssnar, att han är oengagerad…. Jag har precis böjt mig bakåt och frågat: och du lyssnar på honom?
Inte populärt…
Ett nedslag i Sommarsverige en lördagskväll..
#outfluenser
#jagbyterhotell
#mustangsaddlery Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här