Vi är ett team på ett sätt som vi inte varit förr

Ulf Johansson – outfluencer | 17/4 - 2021

Gick upp tidigt och släppte ut Gotsie i hagen innan jag red henne. Vi joggade lite på terrängbanan och hon kändes lugn och fin, inte tittig och spänd som hon har varit tidigare, nöjd släppte jag ut henne igen och tog in henne några timmar senare för att göra iordning henne, om jag varit fundersam över det långa uppehållet så kunde jag släppa det nu. När terrängskydden kom på så började hon darra i hela kroppen och ådringen kom fram på halsen, spetsade öron och började skrapa med framhovarna.. Precis som Cyklon. Hon visste precis vad som var på gång, och hon gillade det! På terrängbanan så var hon bättre än vad jag hoppats på. Lite väl stark emellanåt men det får hon vara. Vi fick en mjukstart idag, och imorgon höjer vi kraven lite.
Det bästa av allt är att jag känner att vi är ett team på ett sätt som vi inte varit förr, hon litar på mig och jag litar på henne. Och jag gillar idén att åka själv på tävling med henne, kommer att ha lättare för att gå in i bubblan då.
Det här ska bli så djävulskt roligt!
#outfluenser
#terrängdagar

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här