Matt Harnacke filmar och gör studiebesök hos Daniel Bachmann Andersen och Blue Hors Zack på stuteri Blue Hors. Foto: Kim C Lundin

Häng med till Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors stuteriet

Influencern Matt Harnacke har gjort ett stort hemma-hos besök på stuteri Blue Hors i Danmark där toppryttaren Daniel Bachmann Andersen jobbbar. Häng med i filmen som visar allt

Blue Hors

Det stora danska stuteriet Blue Hors ägs av LEGO-koncernen och har med sina hingstar präglat dansk varmblodsavel i snart två decennier. Nu kommer framgångarna åter i sporten genom deras toppryttare Daniel Bachmann Andersen. I februaris rankning har Daniel klivit in på plats 9 med  Zack, på 18:e plats med  Zepter och 26:e med  Don Olymbrio. I april kommer han till världscupfinalen med någon av dem. Nya rankningen.

Matt Harnacke hälsar på

I en stor filmsatsning har influencern Matt Harnacke fått den stora rundturen på stuteri Blue Hors. Som tittare får du följa med in i hingststall, beridarnas avdelningar och ut i unghästlösdrifterna. Stuteriet är minst sagt spektakulärt och satsningen i alla delar otroligt högkvalitativ.

Nytt svenskt avelssamarbete

Under många år samarbetade Blue Hors med Gränsbo Stuteri som var deras svenska partner. I år har de annonserat ett nytt samarbete med Lövsta Stuteri och den 31 mars har de två stuterierna gemensam hingstvisning i Helsingborg.

Filmtajm

Filmen  som profilerar stuteriet och Daniel Bachmann Andersen, supergroomen Robbie Sanderson och många kändishästar innehåller även en del reklam för stuteriets produktlinje. Trots det ger filmen en bra bild av det vackra och funktionella stuteriet.


Häng med in bakom kulisserna på Blue Hors Stuteriet.

Tidigare artiklar

Världscupen i Amsterdam
Stuteriets webbsida

Ride-tv: Möt Danmarks dressyrprins Daniel Bachman Andersen

Matt Harnacke: ”Känslan och passionen för hästar förenar oss”

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.