dressyr knoppar nonsens

Hon blir chef för dressyrens nya toppanläggning

Nu är rekryteringen till chefsjobbet för Christinelund Dressage klar.

Eva Salomon har rekryterats som chef till Jenny Lindén Urnes mönsteranläggning Christinelund i Helsingborg. Hon börjar på nya jobbet den 1 maj och kommer att driva och utveckla verksamheten tillsammans med chefsberidare Sofie Lexner.

Eva Salomon har arbetat internationellt inom ridsporten i många år. Hon började karriären hos Svenska Ridsportförbundet 1984 och har verkat i dressyrkommittén inklusive förbundskaptensuppdrag. 2003-2009 var hon dressyrchef i FEI, baserad i Lausanne, Schweiz. Hon har varit förbundskapten i dressyr i USA 2009 – 2012. 2013 flyttade hon hem till Sverige för att komma närmare sin familj och där har hon senast arbetat som verksamhetschef på Helsingborgs Fältrittklubb och konsult för Dressage Power.

– Jag är fylld av entusiasm för att utveckla affären och varumärket för Christinelund Dressage, säger Eva Salomon till eurodressage.com.

– Evas ledarskap, breda erfarenhet och förmåga att skapa starka nätverk kommer att vara ovärderligt på vår fortsatta resa, säger Christinelund Dressages ägare Jenny Lindén Urnes.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.