Toto Jr

Seger för Totilassonen och Edward Gal i internationella debuten

Totilassonen Toto Jr har gjort sin internationella debut Grand Prix Special i belgiska Opglabbeek och det blev seger på strålande 77.958 procent.
Vi fick också se Jeanna Högberg ta hem en seger!

På fredagen gjorde Glock’s Toto Jr sin debut i internationell Grand Prix med Edward Gal och tog en andraplats och idag, lördag, blev det seger i Sentower Park, Opglabbeek, Belgien. Resultatet blev fina 77.958 procent.

Anmärkningsvärt är att i fredagens Grand Prix debuterade inte mindre än fyra Totilassöner: Edward Gal red två av dem till första och andra plats: Seger för Glock’s Total US och en andraplats för Toto Jr. Adelinde Cornelissen var fyra med Governor-Str – son till Parzivals helsyster – och Marlies van Baalen var sexa med Go Legend.

I Opglabbeek tävlar flera svenska ryttare i veckan, bland andra Jeanna Högberg som på lördagsförmiddagen segrade i Intermediaire I med 8-årige hingsten Devonport (Dancier x Ravallo). Både hon och svenska Sara Magnusson Iostria, bosatt i Frankrike, startade i fredagens Grand Prix med Fiorucci HT respektive Bon Romantic, med resultat utanför placering.

Alla resultat > > >

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.