Laura Graves och Verdades firar en VM-silvermedalj i lag, bakom lagkamraten Kasey Perry Glass på Görklintgaards Dublet. Foto: Kim C Lundin

Sverigepremiär för masterclass med världstvåan

För första gången någonsin håller världstvåan Laura Graves masterclass i Sverige. Det hela kommer att ske under Stockholm Horse Week och Longines Global Champions Tour i juni.

Själva masterclassen hålls på fredagen den 14 juni, i samband med Longines Global Champions Tour Stockholm och Stockholm Horse Week som arrangeras 13–16 juni 2019 på Stockholm Stadion.

Det är en taggad världstvåa som intar arenan.

– Jag ser framemot att besöka Stockholm och träffa alla hästentusiaster under denna helg, säger Laura Graves i ett pressmeddelande.

Laura Graves ochVerdades. Foto: Martin Dokoupil/Fei

Raketekipage

Hon och hästen Verdades fortsätter att skörda framgångar. Under VM i Tryon slutade de tvåa individuellt och tog guld med laget.

– För oss betyder det jättemycket att få ett nytt, hett namn till LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week. Laura Graves har gjort en kometkarriär och vi är glada att som första arrangör i Sverige kunna locka hit henne och att kunna bjuda vår publik på något helt nytt, säger Sara Johansson, tävlingsledare.

Vilka ryttare som deltar i masterclassen som varar i ungefär en timme kommer att presenteras längre fram.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.