Anna Hassö och Poynstown Clover. Foto Fredrik Jonsving

Anna Hassö: Behåll alla Styrkekramar till nån som vill ha dem

Anna Hassö skriver nu själv på Facebook och alla oroliga kan börja andas ut efter hennes svåra fall under lördagen på Strömsholm:

”Några revben fick sig en törn, men det brukar läka snabbt. Tack för alla hejarrop. Behåll alla Styrkekramar till nån som vill ha dem”

I lördagens terräng i den internationella trestjärniga fälttävlan på Strömsholm fick Anna Hassö och Poynstown Clover ett svårt fall på hinder nummer nio. Anna fördes till sjukhus medan ”Klöver” klarade sig utan en skråma. Läs mer här > > >

Alla oroliga kan nu andas ut. Anna Hassö har ont i revbenen, men skriver nu själv på Facebook och har lagt ut en filmsnutt som visar hennes och Poynstown Clovers fall:

” Hej alla vänner. Efter ett dygn på sjukhus får jag åka hem i morgon. Fått den här snutten av vårt fall. Vågorna mellan a och b gjorde det svårt att veta vad hästen skulle göra där emellan.. Nån som har hela sekvensen på film? Klöver är oskadd och bästa Kicki kommer och hämtar hem mig. Några revben fick sig en törn, men det brukar läka snabbt. Tack för alla hejarrop. Behåll alla Styrkekramar till nån som vill ha dem ”

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.