Hoppning Martin Fuchs Clooney 51

22-årig segrare – Henrik placerad i 1.60 i Geneve

Det var ungdomarnas dag i Geneve idag, när brittiske Harry Charles, 22, vann 1.60-klassen med Zoe Conter, 23, och Jack Whitaker, 20 placerade. Henrik von Eckermann var bästa svensk idag med en sjundeplats på Hollywood V.

Tio av de 34 startande gick till omhoppning i dagens stora 1.60-klass i Geneve, där man i helgen rider de stora Rolexklasserna Top 10 (igår) och Rolex Grand Prix of Geneva som går imorgon.

Snabbast var brittiske 22-åringen Harry Charles med Borsato, som vann klassen före storheterna Brasiliens Rodrigo Pessoa med Carlito’s Way 6 och Harrie Smolders, Nederländerna med Monaco. Det var ungdomarnas dag denna lördag, då 23-åriga Zoe Conter tog fjärdeplatsen med Dawa de Greenbay Z och Jack Whitaker, 20, knep sjätteplatsen med Valmy de la Lande.

Henrik von Eckermann fick ett nerslag i omhoppningen med Hollywood V men som snabbaste fyrfelare fick de en sjundeplacering.

Peder Fredricson och H&M Christian K rev två hinder i grundomgången.

Ikväll rider Henrik en tidshoppning 1.55 med Glamour Girl. Även Janelle Larsson tävlar i Geneve och kommer att starta i en U25 på 1.45 i eftermiddag.

Alla resultat > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.