Douglas Lindelöw Cheldon Foto Fredrik Jonsving

Douglas placerad i Rolex Grand Prix i Frankrike

Douglas Lindelöws franska framgångar fortsatte på söndagseftermiddagen med en placering i Rolex Grand Prix i Dinard, värd 125.000 kronor.

Douglas Lindelöw och Cheldon placerade sig 10:a i Rolex Grand Prix i franska Dinard i stenhård konkurrens med några av världens starkaste ekipage, en plats som gav inte mindre än 125.000 kronor i prispengar. Segrade i klassen gjorde hemmaryttaren Alexis Durobais med Timon d’Aure före Penelope Leprevost med Vancouver de Lanlore och Daniel Deusser med Scuderia 1918 Tobago Z.

Douglas Lindelöw Cheldon Foto Fredrik Jonsving

Det har gått bra för Douglas i Dinard, liksom för Henrik von Eckermann.

Henrik och Que Bueno de Hus Z intog prispallen i söndagens inledande 1.50 i franska Dinard, där han och Douglas Lindelöw även var placerade i fredags. Söndagsmorgonens klass vanns av fransmannen Timothée Anciaume med Isabeau.

Med Cheldon placerade sig på fredagen Douglas tvåa i 1.55-hoppningen på tid, där irländaren Billy Twomey vann. Henrik var åtta i klassen med Best Boy.

I fredagens 1.50-hoppning var Henrik tvåa med Que Bueno de Hus Z. Där segrade Abdel Said, Egypten, med Hope van Scherpen Donder.

På lördagen var Douglas placerad sjua med Casquo Blue i 1.50-hoppningen. Där vann Daniel Bluman, Israel, med Entano.

Resultat > > >

Henrik von Eckerman och Que Bueno de Hus Z. Foto Stefano Grasso/GCL

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.