Foto NinjaHanna, LGCT

Här kan du se gratis extrasändningar från Global i Stockholm

Ridenews finns självklart på plats och rapporterar från Global Champions Tour på Stockholms Stadion i helgen och SVT kommer att sända de största klasserna. Nu blir det även extra sändningar med försnack och intervjuer som kan ses gratis.

Försäkringsbolaget Agria kommer att sända morgonstudio under LGCT Stockholm & Stockholm Horse Week där man får lite inblick bakom kulisserna, försnack och intervjuer.

Agriastudion sänds live på GCTV i helgen den 19 och 20 juni direkt från Stockholm Stadion. Det blir försnack inför tävlingsdagen och en mix av spännande gäster, allt under ledning av Henrik Johnsson.

– Tyvärr hindrar Coronapandemin många från att komma och se de fantastiska GCT-tävlingarna på plats i Stockholm. Därför satsar vi på Agriastudion, en exklusiv möjlighet för publiken som inte kan finnas på plats att få uppleva atmosfären och hänga med bakom kulisserna på Stadion. Detta via webb-tv och med proffsiga Henrik Johnsson som programledare, säger Mikael Theorén, affärsområdeschef Häst och Lantbruk hos Agria Djurförsäkring.

Lördagens morgonstudio bjuder bland annat på en rundvandring bakom kulisserna. Vi får också höra mer om hur veterinärteamet på plats arbetar under helgen, ta del av banbyggarnas tankar samt träffa vår svenska världsstjärna Douglas Lindelöw som tävlar på Stadion för första gången.

I söndagens studio får vi träffa en av ryttarna som rider Lövsta Future Challenge International Jumping U25, Andrea Persson. Det blir också intervjuer med en FEI domare och en steward som berättar om deras roll under tävlingarna samt mycket mer!

Agriastudion sänds lördag 08.45- 09.45 och söndag 08.45- 09.15 live på GCTV. Sändningarna är gratis men det krävs att du registrerar dig på GCTV innan du börjat titta.

Såhär skapar du ett konto på GCTV:

Gå in på https://gctv.gcglobalchampions.com
Klicka på SUBSCRIBE
Välj abonnemanget som heter FREE
Fyll i formuläret
Logga in med din mailadress och lösenord
Klart, nu kan du börja titta!

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.