Foto: Fredrik Jonsving

Stor intervju med Peder: ”Jag hoppas att vi kan få smartare utveckling än tidigare”

Peder Fredricson medverkar i helgen i en stor intervju i Svenska Dagbladet, om livet i pausen och om hur han hoppas att det kan innebära positiva förändringar.

– De sista fem åren har det ju rullat på varje helg med tävlingar över hela världen. Man har hela tiden varit på väg någonstans och haft flera resväskor packade samtidigt. Nu har jag inte åkt någonstans på flera veckor, säger Peder Fredricson i helgens intervju med Daniel Kihlström i Svenska Dagbladet.

I intervjun berättar han om hur annorlunda livet har blivit nu i coronapausen och hur han tror, och kanske hoppas, att livet kan förändras efter allt detta.

– Med den här pausen har vi plötsligt inget mål och då finns det tid till att reflektera över vad vi egentligen gör, vad vi har gjort, vad vi vill göra och på vilket sätt vi vill göra det. Jag hoppas att vi kan ta oss framåt och få smartare utveckling än tidigare. Exempelvis kan fler internationella tävlingar samlas under samma period och i samma land eller region samtidigt som den nationella sporten utvecklas.

– Vi måste dra ner på transporterna för klimatets och miljöns skull. Det tror jag är superviktigt.

Läs hela Svenska Dagbladets intervju här > > >

Ridenews stora intervju med Peder: ”Den som kan se nya möjligheter går ur krisen starkast” > > >

 

 

Gilla Ridenews på Facebook!
Följ oss på Instagram

Ladda ner Ridenews app – för Android
Ladda ner Ridenews app – för iPhone

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.