Sara Nilsson bjuder på ett osande inlägg.

Sara Nilsson: ”Jag borde väga 100 kilo och ha diabetes”

Hur är det egentligen när man är beroende av pommes, samtidigt som man går hos en dietist? Det vet Ridenews bloggare Sara Nilsson som lagom till jul bestämt sig för att ta tag i matkriget och frågar sig: Räknas inte vin som en frukt?

”Jag har fått redogöra vad jag äter och dietisten sa att om jag inte haft ett så aktivt arbete hade jag troligtvis vägt 100 kilo och haft diabetes. Okej, tack för informationen. Jag vet självklart att det inte är raketforskning men jag behöver nog bara en spark i häcken för att skärpa till mig. Jag får egentligen äta det jag gör men måste tillsätta massa saker. Jag fattade det som jag skulle få några piller. Men hon pratade om mer sallad, grönsaker, frukt, makrill, fisk, bröd med fullkorn och nötter till exempel. Jag frågade om hon menade de honungskanderade jordnötterna från Estrella eller brända mandlar, men det gjorde hon inte… Hon pratade om osaltade cashewnötter. Mina ljusa rostmackor med brieost på lunchen kan jag hälsa hem till. Mörk choklad var också ok men jag tänker banne mig inte sitta och äta på en bit blockchoklad i jul när alla andra äter Noblesse eller Geisha. Vin räknades inte heller som frukt, synd.”, skriver Sara Nilsson.

Juligt

Hon tar oss också med i dagen före dagen och föberedelserna inför julfirandet. Klappar ska slås in och regnet förhoppningsvis vika hädan. Men samtidigt stannar inte aktiviteterna på hästgården av.

Hur det går för Sara kan du läsa i bloggen som du hittar här. 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.