Gratis föreläsning: Att köpa rätt ponny

Den 24 juni finns det möjlighet att titta på en gratis föreläsning live på nätet. Anna Freskgård och Sissi Lilja diskuterar vad som är viktigast att tänka på när man köper häst.

Föreläsning med tema ”Att köpa rätt ponny”

Sissi Lilja har varit landslagstränare för dressyr- och fältävlansjuniorerna och bedriver utbildning av hästar och ryttare sedan 80-talet. Sissi är också ombud för Agria.

Anna Freskgård är landslagsryttare i fälttävlan och ponnymamma. Hon arbetar även arbetar flitigt som tränare och är mentor för Agria Fälttävlansakademi.

”Att köpa en ny häst eller ponny kan vara både spännande, nervöst och lite läskigt. Hur vet jag vad som passar just mig och hur hittar jag den perfekta hästen för mig? I Agrias digitala föreläsning som är gratis för alla så diskuterar Anna och Sissi vad de tycker är bra att tänka på när det är dags att köpa häst. Under livesändningen kan du som tittare ställa dina frågor direkt.

Föreläsningen visas via Equisport och är gratis för alla vid livesändningen. Equisports prenumeranter kan se föreläsningen 5 dagar efter sändning. Därefter finns den gratis för alla på Agrias Youtubekanal.

24 juni 18.00

Länk > > >

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.