Oförglömliga ögonblick från Gothenburg Horse Show 2018 Foto: KimC.nu by Ateni AB

Kommunicera bättre med din häst med hjälp av Will Rogers

Will Rogers är en av de som kommunicerar med hästar, systematiserar det och har viljan att lära ut och dela med sig av sin kunskap. Nu bjuder han upp till mer kommunikation via Instagram.

Året hann knappt börja innan ännu en julklapp delades ut. Många minns säkert Will Rogers uppvisning på Gothenburg Horse Show 2018 där även Anna Blomgren gjorde en oförglömligt vacker uppvisning med Tørveslettens Quattro. Sedan dess har Will Rogers haft otaliga clinics, arbetat vidare med sin metod för att kommunicera med hästar, göra dem trygga med sin ryttare och klara allt och lite till i partnerskap.

I ett klipp på instagram utlovar han korta hjälp-till-självhjälp filmer för hur du får en bra och tydlig kontakt med din häst. Se klippet nedan och häng med på utbiuldningen genom att följa Will Rogers Perfomance horses.

I Göteborg arbetade Will Rogers med Lanson och de red igenom stora presenningar och Lanson följde även med Will helt lös runt den stora arenan med strålkastare, rök och allt möjligt som för de flesta hästar hade skapat negativ anspänning.

Lanson över och igenom en gigantisk presenning som dras ihop av de många medhjälparna under showen. Foto: KimC.nu by Ateni AB


Will Rogers och Lanson Foto: KimC.nu by Ateni AB


Lanson under vinterträning

Många hästar, lösa

I den härliga filmen från en annan årstid visar Will upp ett antal skimmlar i fantastisk miljö.

 

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.