Bild från Lady Gagas Instagram konto på Arabella samt Lady Gaga på Toronto Film Festival Foto: John Bauld

Lady Gaga sörjer – världsstjärnans häst död

Alla som tillbringar tid med hästar kommer förr eller senare i kontakt med kolik, ibland med dödlig utgång. Världsstjärnan Lady Gagas sto gick inte att rädda.

Lady Gaga sörjer

Med filmen ”A Star is born” där Lady Gaga spelar mot Bradley Cooper har världsstjärnan tagit ännu ett kliv in i nöjesbranschens Hall of Fame. Hon har fått ta emot priser i mängd för sin roll i filmen. I söndags 13 januari var hon på ännu en gala ”Critic’s Choice Awards” när hon fick bud om att hennes sto Arabella inte mådde bra.

Skimmelstoet Arabella hade drabbats av kolik och det fanns inget att göra mer än att minska hennes smärta och låta henne somna in.

Lady Gaga skrev på sitt Twitter-konto om sina känslor [fritt översatt och något kortat]:
”Jag  är så ärad över att ha vunnit flera priser ikväll, mitt hjärta exploderar av stolthet. Men det gör mig ledsen att just efteråt få veta att min ängel till häst Arabella är döende. Jag skyndar mig nu för att hinna säga adjö. Hennes namn betyder ”böj dig för bön” och hon var och är en vacker häst. Våra själar och andar var ett. När hon hade ont hade jag ont. Jag kommer aldrig att glömma våra stunder tillsammans. Långa uteritter, galopper i dalarna, kakutdelning. Hon kommer alltid att vara en del av mig. Jag är så ledsen men jag vill att din smärta ska få ett slut och att himlens portar öppnas för dig. Jag älskar dig.”

 

View this post on Instagram

 

Goodbye, my angel 💔

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


dfasdfa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Källa: CNN entertainment

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.