Tinne Vilhelmson Silfvén ger sig in i Musikhjälpen. Foto: Fredrik Jonsving

Här är de nya engagemangen till Musikhjälpen

Nu ansluter ännu fler ryttare till Musikhjälpen med temat ”Alla har rätt att funka olika”. Bland annat kan man nu vinna upplevelser med så väl syskonen Hammarström som Tinne Vilhelmson Silfvén.

Som vi tidigare nämnt har både pararyttaren Felicia Grimmenhag och hoppryttaren Douglas Lindelöw gett sig in i insamlingskampen tillsammans med försäkringsbolaget Agria. Nu har fler ridsportprofiler anslutit.

Både Douglas och Felicia har egna insamlingar utöver sitt samarbete med försäkringsbolaget. Den som vill kan därmed buda på en ridlektion med världscupryttaren för fyra personer.  I skrivande stund ligger det ledande budet på 11 500 kronor. Douglas andra insamling innefattar en rundvandring med ryttaren bakom kulisserna på Gothenburg Horse Show i april 2019. Ledande bud: 7 700 kronor. Felicia Grimmenhags föreläsning – också i samarbete med Agria – ligger just nu på drygt 1 800 kronor.

Evelina Tovek, högaktuell under helgens Global Champions league-finaler, budar ut sin segersadel från den femstjärniga segern med Mill’s Sheridan under hoppningarna i Paris i mars i år. Evelina vann en liknande prydnadssadel 2017 och budar nu ut den nya. Utropspriset är 15 000 kronor och än har inga bud lagts.

Även dressyrryttarna Malin Rinné och Anna Persson håller insamlingar. Här gäller det att buda på ut en feelgood-upplevelse för kropp och själ i två dagar på Sundsmåla Gård för två personer med bland annat ridlektion. Ledande bud: Drygt 1 100 kronor.

Tinne Vilhelmson Silfvén och syskonen Hammarström har skapat tävlingar till förmån för Musikhjälpen. Den som skänker pengar till Tinnes insamling kan vinna en heldag på Löfsta stuteri. Syskonen Hammarström bjuder in till ridlektion och fika.

Det finns också en uppsjö privata engagemang till Musikhjälpen. Du hittar dem genom att söka på engagemang här.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.