Vinn superaggregat från Bole till ditt elstängsel! Värde 10.590 kr!

Vilken är din bästa bild eller film från hästarnas hage?
Var med och tävla så kan du vinna elstängselaggregatet Gallagher M2800i från Bole!
Det är ett extremt kraftfullt aggregat som är lämplig för flertrådiga stängel på upp till 53 km med undervegetation. Justerar automatiskt utspänningen för att passa ditt stängsel och samtidigt minimera strömförbrukningen.
Aggregatet har 7 års garanti som även gäller vid åsknedslag.

TÄVLA SÅ HÄR:

• Mejla din bästa bild eller film på häst eller hästar i hage. Det kan vara vilken årstid som helst eller vilket sammanhang som helst.
• Om du skickar en film får den inte vara större än 5 MB. Du kan gärna mejla en länk till dina sociala medier eller annan plats på nätet där vi kan se filmen. Du kan inte tävla med en film som finns på någon annan persons sociala medier.
• Mejla till vinn@ridenews.se.
• Skriv gärna en kommentar eller förklaring till din bild eller film.
• Märk ditt e-postmeddelande med BOLE i ämnesraden.
• Skriv din postadress inklusive ort och postnummer samt ditt mobilnummer i ditt mejl.

Tävla senast den 30 april!

När du deltar i tävlingen godkänner du samtidigt att din bild/bilder eller film publiceras på Ridenews hemsida och i Ridenews sociala medier.
Genom att delta i tävlingen godkänner du att din e-postadress registreras för Ridenews/Kentaurs nyhetsbrev.

 

Läs mer om Gallagher M2800i > > >

Priset är sponsrat av Bole – Lantbutiken på nätet som gör lantlivet enklare!

FAKTA OM GALLAGHER M2800i

Detta aggregat har en hög prestanda som klarar utmärkt extrema temperaturförhållanden eller opålitlig strömförsörjning. Justerar automatiskt uteffekten utifrån stängslet vilket minimerar strömförbrukningen. Kan användas till batteridrift men då krävs en inverterare som säljes separat.

En rekommenderad stängsellängd på upp till 53 km eller 32 ha med en utgångsenergi på 14,0 J och en utgående spänning på 6400V vid 500 Ω är detta ett mycket mångsidigt och populärt aggregat som används optimalt vid kraftig undervegetation.

Robust och pålitligt aggregat med ett hållbart yttre hölje med inbyggt åskskydd och inbyggd störningsfunktion som minskar störningar från radio- och televisionssignaler.

Aggregatet är utrustat med split bultplintar för enkel kabelanslutning och högsta kvalitet på upphängningsfästena. Rekommenderat antal jordspett till detta aggregat är 14 st.

Om i-systemet
Det som kännetecknar Gallaghers i-system är att stängselinformationen är separerad från själva aggregatet genom den fysiskt skilda stängselkontrollen (display). Aggregatet placeras där man önskar och kan även dölja det. Upp till 200 m från aggregatet på en central och lättillgänglig plats placeras stängselkontrollen.

Stängselkontrollen används för att växla aggregatet mellan av/på eller för att anpassa inställningarna. Dessutom visar den jordspänningen, stängslets spänning, ström samt status på stängslet.

Systemet är utbyggbart med 6 stängselmonitorer och fjärrkontroll som säljes separat.

Ridenews står för oberoende journalistik och vi följer de pressetiska spelreglerna.